Hoppa till innehållet

Bra att veta om servetter

Vi erbjuder ett brett sortiment av servetter i olika kvaliteter. Oavsett om det är en formell middag, trädgårdsfest eller julbord, måste du ha rätt material för det.

Våra olika kvaliteter kommer från välkända tillverkare såsom Duni, SCA och Abena. De flesta kvaliteterna kan fås med eget tryck.

De vanligaste formaten är

  • 24 x 24 cm (café- och frukostservett)
  • 33 x 33 cm (lunchservett)
  • 40 x 40 cm (middagsservett)
  • 48 x 48 cm (middagsservett)
  • Dispenserservetter
    Lunchservetter i olika format.
    Minskar förbrukningen upp till 25 %.

eleganceElegance®-servetter

Servetterna är tillverkade av det revolutionerande materialet Elegance® och har samma tunga känsla som tyg, (140 g per kvadratmeter) med en elegant prägling och struktur och vackert linneliknande skimmer. Kostnadseffektiva genom att de ej behöver tvättas, stärkas, manglas och förvaras.

dunilinDunilin®-servetter

Är en premiumservett lämplig för bättre middagar och banketter. Dess utsida ser ut som linne, och är extremt dekorativ. Insidan är mjuk och trevlig att använda. Dess tunga vikt gör den perfekt att vika. Servetterna tillverkas utan vatten med airlaid-processen, som är en mycket miljövänlig process.

airlaidAirlaid-servetter

Är ett naturligt material av 100 % cellulosa (ca 60 g per kvadratmeter). Är tygliknande och kan liknas vid linneservetter. Är hållbarare än en vanlig tissueservett. Idealisk till snygga servettbrytningar. Servetterna har bra absorptionsförmåga.

Tork NexxStyle®

Extra tjocka med bra absorption och mjukhet, tack vare en unik prägling av hela servetten.
Airlaid-kvalitet. Perfekt som middagsservett och går utmärkt att vika.

Tork LineStyle®

Högkvalitativa servetter som har högklassig textilstruktur och känsla.

Produkten har lagts i din varukorg